Как да изберем SSD?
Търси в:      
   Враца On-Line
   За дома
   Справки и услуги
   Коли
   семейство
   Образование
   други
   Компютри и Интернет
   Отдих и туризъм
   Бизнес и финанси
   Здраве
   Спорт
   Регионални сайтове
   Хоби и развлечения
   Лични страници
 
Какво ново
Добавяне на сайт
Контакт с нас
Вижте още
Телевизори
Монитори
Справочник Враца
За колата
Оптимален избор
На море
  Враца On-Line   Телевизори   Форум   Интересно   Най-доброто   Котки   Проверка   За децата   За мъжете   Списание за жената
 
Овен Везни Телец
Скорпион Близнаци Стрелец
Рак Козирог Лъв
Водолей Дева Риби
Вашият характер според японския хороскоп. Съчетание с партньор.
Въведете Вашето име, рожденна дата и пол
А Б В Г Д Е Ж З И К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ю Я
Изберете начална буква
Игла Шиеш ли насън с игла, ще имаш неприятности в службата. Ако те бодат насън с игла - не ти е чиста съвестта.
Игра Ако сънуваш, че играеш на някаква весела игра, ще почувстваш пустота в интимните си отношения.
Играчка Сънуваш ли че държиш играчка, означава че в най-скоро време в семейството ти ще се роди дете. Играеш ли с нея ще жалиш за някого. Ако си купиш играчка насън, ще те налегнат грижи. Ако правиш играчка, в дома ти ще цари веселие и радост.
Извор Видиш ли насън извор с бистра вода, очаквай скоро важни и хубави промени в живота. Ако водата е мъна или кална, очаквай болест. Ако изворът е горещ и прилича на гейзер, ще имаш бърз, но мимолетен успех.
Изложба Сънуваш ли изложба, бъди по-скромен в желанията и очакванията си.
Изпит Ако сънуваш, че държиш изпит, ще постигнеш успех в професията си, но след много усилия.
Изход Търсиш ли изход насън, очаквай в скоро време да имаш неприятности и разправии. Ако го намериш, нещата ще се оправят бързо. Ако се сънуваш застанал на изход, бъди по-смел, дяволът не е толкова черен.
Икона Гледаш ли икона насън, или се молиш на нея не е за добро. Ще те налегнат грижи. Ако купуваш икона, в семейството ти ще царят радост и щастие.
Име Очаква те приятна изненада, ако сънуваш името си написано. Ако е написано върху гроб, ще живееш много дълго. Ако се представяш под чуждо име, внимавай - изневеряват ти. Ако пишеш чуждо име, чакай приятно запознанство.
Инвалид Ако сънуваш инвалид, ще имаш късмет. Ако говориш с него - обръщай повече внимание на съветите на околните и ще спечелиш. Ако само видиш инвалид, те дебне опасност. Обмисляй постъпките си.
Истина Чуеш ли насън, че нещо е изтина или че някой се опитва да ти каже истината, помнио, че в живота ти пречи злобен човек.
Кавал Ако свириш на кавал насън, ще имаш голям успех.
Кал Лоша поличба. Пътуваш ли по кален път, чакат те болести. Видиш ли или минеш по кален път, ще чуеш лоши приказки за себе си. Ако се видиш намазан с кал, ще боледуваш.
Календар Ако сънуаш календар, ще чуеш неприятни неща за интимния си приятел. Ако разлистваш календар - бъди нащрек. Предстои ти нещо много важно.
Калинка Ако не си женен, отваряй си очите. Скоро ще се запознаеш с партньора си.
Камбана Ако в съня ти звънят камбани, ще чуеш добра новина. Ако виждаш насън камбани, които се люлеят, но не чуваш звъна им, някой ще скрие вест от теб. Ако чуеш църковни камбани, ще узнаеш хубава новина.
Камила Ако насън видипш камила - грижи и болести ще те налегнат. Ако камилата е натоварена с нещо, ще получиш богатство. Ако яздиш камила, ще преодолееш неприятности. Ако сънуваш мършава камила, те чака финансов крах.
Камина Ако сънуваш камина без огън, това означава, че в семейството ти няма голямо съгласие. Ако камината пуши, скоро някой ще излезе от вкъщи. Ако в камината пламти огън - в дома царят радост и щастие.
Камион Работата, с която си се захванал, ще завърши с успех.
Камък Ако се спънеш в камък или носиш насън камъни срещу теб, ще работиш напразно. Ако някой хвърля камъни срещу теб, ще чуеш лоши думи. Ако ти хвърляш, ще се разделиш с приятели и повече няма да ги видиш или ще заминеш надалеч и няма да се върнеш.
Кантар Ако теглиш нещо на него насън, ще имаш печалба.
Кантар Ако теглиш нещо на него насън, ще имаш печалба. Ако само видиш кантар, някой от семейството ти ще се опитва да те съветва.
Карти Сънуваш ли ги, това означава че си се впуснал в доста рискована работа. Ако някой ти гледа на карти, значи че лесно се доверяваш на хората. Ако губиш насън на карти, опитай щастието си в ТОТО. Ако раздаваш карти, внимавай - ще сменяш работата си.
Картина Сънувал ли си картина, желанието ти за дълъг път няма да се осъществи.
Катинар Сънуваш ли го внимавай. Лицемерен приятел ще ти предложи съмнителна сделка. Ако сънуваш, че отключваш катинар, ще научиш тайна.
Кафе Пиеш ли кафе насън, пази се от интриги. Ако мелиш кафе, ще се караш с роднини. Ако гледаш на кафе, някой ще те изпреварив работата изненадващо.
Кесия Ако сънуваш празна кесия, скоро ще получиш нещо. Ако е смачкана няма да ти върви във финансовите работи.
Кино Ако сънуваш, че си в кино, близък човек те лъже. Ако се каниш да ходиш на кино - внимава, лесно ще те измамят. Не бъди толкова доверчив.
Кит Сънуваш ли кит, ще се изпълни голямо твое желание. Ако яздиш кит, те очаква прогрес в службата. Ако убиеш кит, започнатата работа няма да има добър край.
Кладенец Ако копаеш кладенец насън, ще имаш неприятности.
Клетка Ако видиш насън клетка, пълна с животни, твоите неприятели няма да те победят. Ако видиш как животни бягат от клетка - пази се дебне те опасност. Ако ти самият се видиш в клетка, ще имаш неприятности със закона. Ако влизаш в клетка със зверове, ще се сдобриш с враговете си. Ако клетката, в която лвизаш е празна ще те измамят.
Клозет Пази се от лоши думи и клюки.
Ключ Ключът предсказва щастие в любовта. Ако насън намериш или вдигнеш от земята ключ, отваряй си очите, окло теб вече се е появил новия ти партньор. Ако загубиш ключ чакат те непредвидени лични неприятности. Ако правиш нов ключ не бъди толкова сигурен, че си сам в любовта.
Книга Ако видиш насън затворена книга, грози те опасност. Ако книгата е отворена, очаквай матриални загуби. Ако книгата е с картинки, ще се веселиш. Ако книгата е с отворени страници - ще изгубиш нещо важно.
Ковчег Правиш ли насън ковчег, най-после ще надвиеш варговете си.
Кожух Ако го носиш насън, наяве ще ти се струпат много грижи изневиделица.
Колело Возиш ли се насън с колело, разчитай на напредък в работата сии щастие през деня. Ако паднеш от колело, внимавай, някой ще иска да те измести. Ако някой насън ти подари колело, ще се отвори неочаквана перспектива за по-хубава работа. Ако ти откраднат колело насън, ще изгубиш шанса си.
Клане Колиш ли насън някакво животно, очаквай материална придобивка.
Колиба Ако сънуваш, че живееш в колиба, много скоро ще имаш нов дом.
Комар Ако чуеш комар да бръмчи насън, ще имаш дребни неприятности. Ако убиеш комар, ще избегнешнеприятности.
Комин Видиш ли комин насън, ще се срещнеш с роднини. Ако от комина излиза гъст, черен пушек, ще се карате в семейството. Ако коминът е срутен, семейството ти ще се разпадне. Ако се катериш по комин насън, трудно, но сигурно ще изградиш добро семейство. Ако гледаш от комин, ще се сватоса семейството ти. Ако коминът е много висок, ще влезеш в многолюдно семейство.
Коминочистач Ако го сънуваш, те чакат голямо щастие и успех в любовта.
Кон Ако сънуваш кон или коне да бягат волно, трудът ти няма да отиде напразно. Ако купуваш кон или държиш юздата му, ще се изпълнят мечтите ти за добър бизнес. Ако конят е натоварен, чакат те яд и трудности. Ако конят е умрял, това е знак че те чака много тежък живот. Ако сънуваш бял кон, ти предстои шеметен успех във финансовите операции и в службата. Ако сънуваш конник, чакай гости отдалеч. Ако конниците те обкръжат, ще имаш неприятности с колегите си. Ако ти самият яздиш, бъди спокоен, работата ти ще излезе на добър край. Сънуваш ли конска глава грози те някаква опасност. Ако сънуваш конско копито, ще се отправиш на далечно щастливо пътешествие. Ако подковаваш кон насън, няма да се осъществи плануваното от теб пътуване, но това е за добро.
Конец Ако сънуваш конец, те чакат грижи. Бял конец насън означава, че някой ще те очерни несправедливо. Ако вдяваш конец в игла, ще се забъркаш в някаква много неприятна работа. Ако се мъчиш да разплетеш насън конци, ще имаш дълги разправии.
Копие Всички остри предмети означават вражди, свади и неискрено приятелство. Ако сънуваш счупено или наведено надолу копие, ще се сдобриш с неприятел. Ако жена сънува копие, нов мъж ще се появи в живота й.
Копче Ако насън ти се откъсне копче, ще смениш приятеля си. Ако си шиеш копче - ще получиш материална придобивка. Ако си изгубил копче насън - ще се скараш с любимия човек. Ако насън си обличаш дреха без копчета, очаква те голям скандал в семейството.
Кораб Ако сънуваш, че пътуваш с кораб, чака те радост. Ако си на кораб и има буря - чакай неприятности, от които дълго няма да се отървеш. Ако си на кораб при хубаво и спокойно море - ще ти върви като по вода.
Корабокрушение Насън то вещае нещо лошо. Ако водата, в която си попаднал, е мътна - опасността е реална и голяма. Ако е бистра и спокойна, означава, че само си въобразяваш, че си в опасност. Ако в съня ти те е грозила опасност от корабокрушение, но то не е станало - ще избегнеш някаква опасност.
Коридор Ако насън вървиш по дълъг и тесен коридор и не виждаш края му - престани да влагаш усилия в областта, в която работиш. Ако коридорът е с много завои, те очаква несигурност в работата, но промените могат да бъдат и положителни.
Корито Пълно корито насън значи придобивка и материално добро положение. Празното корито ти вещае загуби. Разсъхнатото или счупено корито означава, че е по-добре да си потърсиш друга работа.
Коса Гъстата коса, видяна насън, ти обещава голямо богатство и почести. Ако е рядка и лошо подържана - идват неприятности и болести. Ако решиш косата си насън, ще ти се случи нещо хубаво. Ако косата ти е прекалено дълга - чакай грижи и неприятности. Ако някой те подстригва или ти пада косата, ще ти вземат силата, ще заболееш сериозно. Ако се стрижеш ти сам, ще успееш да се отървеш от грижите и неприятностите. Ако се видиш насън с побеляла коса - очаквай големи почести и признания на професионалните ти качества. Сънуваната червена коса значи любовни победи. Русата коса - неверен приятел. Ако си боядисваш косата насън, това е предупреждение да не лъжеш приятелите си. Ще ти потрябват скоро. Ако някой друг ти боядисва косата - внимавай близък човек те лъже.
Костенурка Сънуваш ли я, любовта ти е несподелена или твоите чувства са много по силни от ответните. Ако убиеш костенурка насън, няма да се вслушаш в добър съвет и после ще съжаляваш. Ако видиш само празна коруба от костенурка, значи че си изпуснал голямата си любов.
Котва Сънуваната котва е символ на дълга и трайна любов.
Котка Сънуваш ли котка, значи че не си сигурен в някой от приятелите си. Черна котка насън значи, че няма да се сбъдне твоя голяма мечта. Шарена котка, че ще имаш бърз, но мимолетен успех в любовта. Ако насън видиш умряла котка, знай, че ще се отървеш от приятели, които ти дават лоши съвети.
Кошара Сънуваш ли пълна кошара, ще те споходи голямо богатство и благополучие в семейството. Празната кошар означава загуби и материално неблагополучие вкъщи.
Кошер Ако в кошера, който който видиш насън има много пчели те очаква богатство. Ако кошерът е празен - дълго време няма да можеш да оправиш финансовите си работи. Ако сънуваш мъртви пчели, работата, която си започнал, няма да ти донесе пари.
Крава Ако кравите, които видиш на сън, са хубави и охранени, ще има много плод по нивите и градините. Ако са слаби или болни - няма да има хубава реколта. Ако доиш крава на сън, ще спечелиш богатство със собствения си труд. Ако на сън купуваш крава, ще започнеш работа, която ще ти донесе пари. Ако пасеш крава, значи, че ще преживееш радост. Ако кравата е умряла - няма да можеш да забогатееш, както си мислил.
Крепост Ако гледаш на сън крепост или крепостни стени, няма да можеш да осъществиш някой свой проект, за който напоследък постоянно мислиш. Ако се катериш на крепостни стени - дълго ще трябва да отстояваш някаква своя позиция. Ако си в крепост, постигнал си заветната си цел, но не бива да се успокояваш, защото хората все още не те разбират.
Крило Да сънуваш крило винаги значи нещо хубаво. Ако ти поникнат крила, хващай се бързо на работа, дошло е твоето време. Ако летиш със собствени крила, никой не може да те стигне в кариерата. Ако крилата са много големи, чака те приятно далечно пътуване. Ако ти се счупят крилата, близък човек или приятел ще ти препречи пътя.
Кръв Ако сънуваш кръв - ще научиш истина. Ако обаче видиш собствената си кръв, без да си се наранил, ще се сбъдне съкровено твое желание. Ако видиш черна кръв, ще получиш лоши новини. Ако някой те рани и потече кръв - ще загубиш много пари. Ако раниш някого и му потече кръв, ще се жениш в най-скоро време. Ако ръцете ти на сън са окървавени, ще трябва да престанеш да се месиш в чужди работи. Ако сънуваш кървави стъпки, които водят към дома ти, в него ще влязат много пари. Ако кървавата следа излиза от дома ти, очакват те немотия и грижи. Ако някой те нацапа на сън с кръв и ти не знаеш или не можеш да видиш кой е, очаквай неприятности в работата. Някой ще се опита да прехвърли отговорността си за нещо върху теб.
Кръпка Ако кърпиш на сън свои неща, ще си уредиш добре живота. Ако кърпиш носната си кърпа, това означава, че с брака и приятелството ти е свършено. Ако кърпиш чужди неща, скоро ще имаш неприятности от материален характер.
Кръст Ако сънуваш много кръстове, това е хубав знак - известно време няма да имаш проблеми и ще се чувстваш добре. Ако сънуваш два кръста - избягнал си някаква опасност. Ако насън видиш кръст на необичайно място, ще боледуваш или в семейството ти ще има смъртен случай. Ако кръстът е на църква или на друго обичайно място, ще те налегнат грижи, но ако имаш търпение да се справиш с тях, ще спечелиш.
Кръчма Ако влизаш насън в кръчма, ще се скараш с някого. Ако седиш в кръчма и има много хора - ще се скараш със съсед.
Кукувица Насън и наяве кукувицата е лош знак. Очакват те болест, смърт, празна къща и нещастие.
Куршум Ако те улучи насън, ще се жениш скоро. Ако го държиш в ръка, ще имаш бърз, но кратък любовен успех.
Кутия Ако насън видиш затворена кутия, някой ще ти повери голяма тайна. Отворената кутия те предупреждава, че не всички, които смяташ за големи приятели, наистина са такива.
Куче Кучето означава вярност. Ако насън видиш бясно куче, ще научиш за някакви задкулисни машинации.
Кърпа Ако я видиш насън нова, ще решиш бързо и лесно някакъв проблем. Ако кърпата е скъсана или мръсна, няма да оправиш скоро заплетените си финансови дела.
Къща Ако я сънуваш нова - идват болести и смърт. Ако сънуваш разрушена къща, очаквай материални загуби. Ако къщата ти гори, жените у вас не се разбират и пак ще се скарат или в къщата ти ще влезе нов човек с лош характер. Ако купуваш къща, чака те материална придобивка.
Лабиринт Ако се луташ насън из лабиринт, означава, че си много объркан и скоро няма да решиш проблемите си. Ако намериш изход от лабиринта, ще се оправи всичко.
Лайно Ако го настъпиш насън, ще чуеш лоши думи за себе си. Ако си изцапан, ще те оклеветят. Ако обаче видиш много животински изпражнения, това означава богатство.
Лале Ако береш лалета насън, ти предстоят радост и щастливи мигове с любимия. Ако се кичиш с лале или някой ти го подава, ще плачеш.
Лампа Ако я видиш насън светеща, ще се радваш. Ако обаче е загасена, някой от семейството ти ще боледува тежко.
Лебед Видиш ли насън лебед, чака те добро здраве. Ако той кряка, ще чуеш лоша новина. Ако плува по езеро или по река, те очаква добро материално състояние, ако ходи из парк - ще загубиш някаква част от имота си. Ако лебед ти проговори насън, чака те присъда. Ако видиш мъртъв лебед или стреляш по него, ще се разкрие някаква твоя тайна.
Лед Сънуваш ли го, това означава самота, болест, душевен смут. Ако стоиш бос на леда - ще осиротееш. Ако сънуваш големи ледени блокове, в службата те чакат изпитания, но ако положиш усилия, ще успееш да се справиш.
Лекар Сънуваш ли, че лекар ти дава съвети, ще чуеш добри новини и скоро няма да ходиш при него.
Лекарства Ако даваш лекарства на някого насън, те чакат приятни минути в добра компания. Ако пиеш лекарство - пази се, защото ще те нападнат неприятности. Купуваш ли лекарство насън, в службата ти ще си виновен донякъде за това.
Летене Сигурен признак за успех в живота ти е сън, в който летиш. Колкото по-високо летиш, толкова по-големи ще са успехите ти. Ако се мъчиш да литнеш и не успееш, ще трябва още много да работиш и да бъдеш упорит, за да постигнеш мечтите си. Ако паднеш по време на летене насън, ще имаш неприятности и ще се объркат плановете ти.
Ливада Ако ливадата, която видиш или по която ходиш насън, не е окосена, ще се радваш и веселиш през целия ден. Ако тревата е буйна и зелена, ще постигнеш желания успех пред дълго ухажвания от теб човек. Ако тревата е пожълтяла или е окосена, ще имаш неприятности главно заради хората, с които работиш и които ще се окажат доста дребнави и некомпетентни.
Лилия Ако сънуваш, че береш лилия, ще се разделиш с любимия човек или ще го изгубиш при нещастен случай. Ако ти подаряват лилия, внимавай, защото си заплашен да останеш сам в живота. Ако миришеш лилия - ще се разболееш.
Лимон Ако ядеш насън лимон, ще се спасиш от някаква беда благодарение на собствената си изобретателност и интелигентност. Ако видиш лимон (дървото или плодовете), те очаква радост. Ще преживееш хубави мигове с приятели, ако ти подаряват лимон насън.
Липа Ако сънуваш разцъфнало липово дърво, очаквай щастие и благополучие в семейството. Ако пиеш липов чай насън, ще бъдеш здрав.
Лисица Яви ли ти се лисица насън, трябва да внимаваш: обкръжен си от неверни и двулични приятели. Ако я гониш и не я стигнеш, това ще рече, че няма да можеш да се справиш с неприятелите си, които в най-скоро време ще предприемат нещо срещу теб. Сънуваш ли лисица без опашка или само лисича опашка, ще удържиш победа над съперник в любовта. Ако убиеш лисица насън, ще научиш неочаквано, че неприятелите ти са се отказали от война с теб. Ако видиш насън опитомена лисица или пък да ти се умилква, обичайният от теб човек ти изневерява.
Лице Сънуваш ли собственото си лице, но не в огледало, те чака болест. Видиш ли насън красиво лице, ще получиш радостна вест. Ако някой крие лицето си насън, ще чуеш лоши неща за себе си или пък за приятели. Ако сънуваш много хора без лица или не можеш да разгледаш лицат им, или пък всички имат еднакви лица, означава, че ще общуваш с хора без амбиции и рискуваш да се обезличиш. Ако сънуваш познат, човек, но не можеш да различиш лицето му, или го познаеш само по гласа му, а не виидш лицето му, ще чуеш лоши новини за него или той ще се разболее лошо.
Лов Сънувал ли си лов, внимавай, защото сигурно ще се намериш в твърде голяма опасност. Ако се връщаш от лов с празни ръце, ще вършиш безплезна работа, ако се връщаш с улов - денят ти ще е много добър. Ако си насън ловец, това е знак за скорошни любовни авантюри или пък някой отдавна те обича тайно. Ако сънуваш ловджийски нож - пази се, защото неприятелите ти те дебнат. Ако чуеш насън ловджийски рог, ще получиш любовно писмо отдалеч.
Лоза Ако видиш насън изсъхнала лоза, те очаква болест или недоимък. Ако лозата е зелена, е на добро.
Локва Не е хубаво да видиш локва насън, чакат те грижи и разправии. Ако локвата е кална, разправиите ще са заради клюки и ще продължат безкрайно.
Луд Ако ти се присъни луд, очакват те необичайни и неочаквани събития. Но всичко ще има хубав край.
Лудница Ако сънуваш, че се намираш в лудница, бъди по-смел и по-оригинален в решаването на проблемите си и всичко ще бъде наред. Ако гледаш лудница или някой да ти разправя насън за лудница, ще се поболееш от хорски прказки и неразбории.
Лъв Ако те подгони лъв насън, това е знак, че ще изгубиш благоволението на някой големец или част от имота си. Ако убиеш лъв насън или си наметнат с лъвска кожа, те чакат могъщество и победа над неприятели и над трудности в живота. Ако се намираш сред множество лъвове, не ти е лесно в работата, защото си сред амбициозни и протежирани хора.
Лъжица Ако в съня си държиш лъжица или ядеш с нея, това е радост и веселие. Ако чистиш или миеш лъжици, ще имаш приятни изживявания с любимия човек.
Лък Внимавай, защото държиш ли лък насън, ти предстои неприятност. Ако в лъка има стрела и ти се целиш в нещо, ще постигнеш голям успех в делата си, особено ако видиш насън как си поразил целта. Ако не стреляш, означава все още колебание как да постъпиш.
Любене Ако се любиш насън с обичания човек, това означава, че бракът и приятелството ти ще бъдат щастливи и трайни. Ако се любиш с непознат човек, чакай скандали и разправии в семейството си или с приятеля си. Ако се любиш с човек от същия пол, ще се разведеш или прителят ти ще те напусне.
Люлка Ако се люлееш насън на люлка, радостта ти ще бъде кратка. Ако сънуваш детска люлка, това значи болест.
А Б В Г Д Е Ж З И К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ю Я
• Съновник
• Трепетник
• Прогноза за година
• Избрани суеверия
• Как да познаваме времето
• 130 признака за вашия характер
• Езикът на жестовете
• Лъжецът се познава по гласа


  Забавни тестове


Как гледате на парите?

Притеснителна ли сте?

Как стареем?

Воювате ли за любовта си?

Умеете ли да се шегувате?


  Случаен виц


   Влиза гражданин с ловджийска униформа в парламента и започва методично да отстрелва народни избраници. Естествено охраната го спира и го пита какво по дяволите си мисли, че прави.
    - Ама аз имам разрешително! - казва ловецът и го показва.
    Документът наистина гласи, че лицето има право да отстрелва отрепки през цялата година. Охраната го преглежда внимателно и казва:
    - Разрешителното ви е наред, господине, но не можете да продължите - това тук е резерват.
oще от fun.vratza.com
Lady-bg.com | Промоции | TV box | Хороскопи |SSD цени | Избор на фотоапарат| Размисли | Най-доброто за цената | MMTV.bg
1998-2024 Враца On-Line. Някои права запазени.