Как да изберем SSD?
Търси в:      
   Враца On-Line
   За дома
   Справки и услуги
   Коли
   семейство
   Образование
   други
   Компютри и Интернет
   Отдих и туризъм
   Бизнес и финанси
   Здраве
   Спорт
   Регионални сайтове
   Хоби и развлечения
   Лични страници
 
Какво ново
Добавяне на сайт
Контакт с нас
Вижте още
Телевизори
Монитори
Справочник Враца
За колата
Оптимален избор
На море
  Враца On-Line   Телевизори   Форум   Интересно   Най-доброто   Котки   Проверка   За децата   За мъжете   Списание за жената
 
Овен Везни Телец
Скорпион Близнаци Стрелец
Рак Козирог Лъв
Водолей Дева Риби
Вашият характер според японския хороскоп. Съчетание с партньор.
Въведете Вашето име, рожденна дата и пол
А Б В Г Д Е Ж З И К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ю Я
Изберете начална буква
Магаре Ако си сънувал магаре, работата, която си започнал, ще излезе на добър край, но това ще стане бавно и трудно. Ако видиш насън претоварено магаре, ти имаш добър и верен приятел, който ти помага винаги. Сънуваш ли черно магаре, ще имаш радост.
Магия Правиш ли насън магия, те очакват несигурни времена. Ако някой ти прави магия, ще настъпят неочаквани промени в семейството ти.
Мазол Излезе ли ти мазол насън, ще те надвие твой приятел. Ако мазолът изчезне, не се плаши от разправиите, които имаш. Ще завършат в твоя полза.
Майка Видиш ли майка си насън, е на добро. Ако сънуваш починалата си майка, ще имаш дълъг живот, но ако разговаряш с нея и тя те покани при себе си или ти каже, че е дошла за някого, означава смърт в семейството. Лошо е да сънуваш, че умира майка ти. Знак е за много труден период в живота ти.
Маймуна Видиш ли маймуна насън, пази се, защото имаш двуличен приятел. Ако играеш с нея, скоро ще те нападнат неочаквани грижи.
Малина Ядеш ли или береш малини насън, ще имаш голям късмет в любовта, и ако сега направиш решаващата стъпка в живота си, няма да съжаляваш.
Малко Колкото нещо е по-малко насън, толкова по-голямо ще е то наяве.
Манастир Видиш ли насън манастир, знай, че имаш верни и сигурни приятели и не се съмнявай във верността на партньора си.
Мартеница Ако насън си закачиш мартеница, но не през март, имаш крехко здраве и трябва да вземеш мерки.
Маса Ако седиш на празна маса насън, ще бъдат напразни и големите надежди за забогатяване. Ако масата е отрупана с ястия, ти имаш шансове за добро финансово бъдеще.
Маска Сънуваш ли маска, наяве ще откриеш истина, която дълго са крили от теб. Ако ти си с маска, ще излезе наяве тайна от личния ти живот. Ако сънуваш, че си попаднал на бал с маски, знай, че си обкръжен от двулични приятели.
Маслина Маслинено дърво в съня ти значи благополучие и мир в семейството. Ако ядеш черни маслини насън, трябва да внимаваш да не си докараш неприятностите сам с прибързани приказки.
Мастило Нацапаш ли се с мастило насън, ще предприемеш дълго пътуване, но не по своя воля.
Мед Насън медът е лоша поличба. Означава болести и неприятности.
Медал Видиш ли се обкичен с медали насън, значи, че ще разчиташ прекалено много на собствените си сили.
Медуза Сънуваш ли я, трябва да се пазиш: дебне те лоша болест.
Мелница Сънуваната мелница означава лоши или празни думи. Сънуваш ли мелничка за кафе, трябва да знаеш, че си станал повод за клюки.
Месечина Видиш ли насън месечина, ще спечелиш богатство. Ако сънуваш пълна луна, работата, която си започнал, ще върви на хубаво, но ако ти предстои сватба или нещо свързано със семейството, по-добре е да го отложиш. Ако месечината е начената, ще се скараш с любимия си. Ако е тънка като сърп, новата ти любов ще бъде краткотрайна.
Метла Ако не си семеен и метеш насън, в скоро време ти предстои женитба. Ако изхвърляш стара метла насън, изхвърляш си късмета. Ако купуваш нова метла, внимавай - около теб има лоши хора.
Метър Видиш ли метър насън, някои ще те изпреварят в работата.
Мечка Преследва ли те мечка насън, враг ти мисли злото. Хванеш ли мечка насън, ще удържиш победа над враговете си. Ако насън видиш мечка да танцува, скоро ще можеш да платиш дълговете си.
Миене Миеш ли насън, това значи край на грижите ти. Чакат те радост и щастие.
Мишка Насън мишката е предвестник на материални загуби. Ако мишката е вкапан, скоро в службата ти ще се сменят хора. Ако мишката е бяла чакат сполука и щастие в започнатото от тебе начинание.
Мляко Пиеш ли мляко насън, ще преживееш веселие в семейството си. Ако жена сънува мляко или че има кърма в гърдите си, значи, че вече е заченала или че иска страшно много да има рожба.
Много Колкото по-много е нещото, което сънуваш, толкова по-малко то ще бъде наяве.
Молитва Ако се молиш насън, особено ако си в църква, ще се реши проблем, който ти считаш безнадежден. Ако се молиш на човек, ще ти помогне приятел.
Момък Ако неомъжена жена сънува млад мъж, скоро ще се омъжи. Ако мъж сънува момък, чакат го успехи и щастие в работата му.
Монета Дребните монети значат дребни грижи и неприятности.
Морга Ако лежиш насън в морга, здравето ти е непоклатимо и те чака дълъг живот. Ако видиш непознат човек в морга, ще загубиш голям приятел. Ако само видиш морга или влезеш в нея, настъпва краят на голямата ти любов.
Море Морето насън вещае пътуване из далечни краища. Бурното море означава нещастие и лоши новини, спокойното море - веселие и безгрижие.
Моряк Видиш ли моряк насън, очаквай в скоро време любовна авантюра.
Мост Минеш ли благополучно по мост насън, ще се освободиш от големи грижи. Ако градиш мост, ще получиш признание в службата. Ако рушиш мост, трябва да внимаваш - на път си да развалиш всичко, което си постигнал досега.
Мравка Ако насън те полази или ухапе мравка, ще имаш много големи неприятности в семейството си. Ако видиш, че в къщата ти има мравуняк, към тебе идва богатство. Стъпчеш ли мравки, трябва да се замислиш: в семейството ти има човек, който се грижи за всички ви, а никой не му обръща внимание и накрая ще го загубите.
Мрак Насън той е знак, че те чакат болести и неприятности, но ако сънуваш, че излизаш от нещо тъмно, скоро ще преживееш приятни мигове.
Музика Ако си чул насън неприята музика, ще се караш с някого. Ако музиката е непозната, ще чуеш новост. Ако музиката е много силна, по-добре не взимай важни решения този ден.
Музикант Чакат те доста големи и съвсем излишни разходи.
Муха Ако сънуваш рояк мухи, ще имаш неприятности. Ако убиеш муха насън или успееш да изгониш мухи насън, ще избегнеш нещо лошо. Ако насън видиш муха в яденето си или на масата, над теб и семейството ти виси грозна опасност. Сънуваш ли мъртви мухи, те очаква скръб.
Мъгла Колкото мъглата, която сънуваш, е по-гъста, толкова твоето бъдеще е по-неясно. Честото повтаряне на този сън е признак за психическо заболяване.
Мъртвец Ще срещнеш човек, когото не си виждал дълго, ако сънуваш мъртвец. Ако мъртвецът те покани да го последваш, те очакват лоши събития.
Наводнение Сънят се тълкува в зависимост от това, каква е водата.
Нагоре Ако сънуваш, че вървиш нагоре, е на хубаво - това значи напредък и щастливи дни.
Награда Ако сънуваш, че те награждават, чакай почести и успех в работата. Може да ти се случи и материална изгода. Ако раздаваш насън награди, имаш приятел, който използва благоволението ти за нечисти цели.
Надолу Слизаш ли, спускаш ли се надолу насън, не е на хубаво: предвещава понижение в службата, неприятности с колегите или трудности в започнатите финансови операции. Ако се спускаш надолу с голям товар, ще се освободиш от нещо, което ти тежи.
Назад Ако насън се движиш назад, ще се обърка твое начинание. Може да претърпи и крах. Видиш ли наъсн превозно средство да се движи назад, това означава, че си избягнал опасност от измама.
Накит Видиш ли накит насън, ще имаш щастлив ден. Възможно е някой да ти подари нещо. Ако търсиш накит, внимавай: занимаваш се с не особено почтен занаят и могат да те санкционират. Ако насън купуваш накит, ще направиш дългове. Ако получиш накит като подарък, някой ще те изкушава да участваш в непочтена сделка. Кичиш ли се насън с накити, бъди игурен, че храниш напразни надежди за бързо финансово стабилизиране. Ако изгубиш наъсн накит, ще претърпиш материална загуба.
Напикаване Ако се напикаеш или насереш насън в скоро време ще получиш много пари.
Насип Ако работиш или седиш на насип, те очаква приятна изненада в работата.
Наследство Получиш ли насън наследство, те чака голяма придобивка. Откажеш ли да примеш наследство, те очаква сиромашия.
Начало Много е хубаво да видиш насън началото на нещо, сам да поставиш началото на някакво дело. Успехът ти зависи само от теб.
Небе Ако сънуваш чисто и безоблачно синьо небе, най- после работите ти ще тръгнат добре и ще дочакаш успех. Ако обаче небето е тъмно и облачно, ще те налегнат грижи и дълго няма да се отървеш от тях. Ако небето в съня ти е съвсем тъмно, без нито една звезда, ще боледуваш тежко. Ако е обсипано със звезди, ще получиш много пари.
Невидим Станеш ли невидим насън, надежите ти за нещо са напразни. Ако имаш контакти с невидим човек, някой ще се помъчи да ти навреди.
Негър Най-после ще се разбереш с близък човек, ако сънуваш негър.
Нежност Сънуваш ли нежност към теб, очаквай разправии наяве.
Некролог Ако видиш некролог насън на чужд човек, ще срещнеш отдавна забравен приятел. Ако видиш собствения си некролог, значи, че здравето ти е отлично и ще доживееш дълбока старост. Ако некрологът е на близък или познат човек, в следващите няколко дни ще имаш обща работа с него.
Неприятел Ако се целуваш насън с неприятел, наяве ще се сдобриш с хора, с които си скаран отдавна. Ако вървиш насън заедно с неприятел, ще избегнеш големи неприятности.
Несвяст Сънуваш ли, че си изпаднал в несвяст, внимавай: някой ще те изпревари в работата или новото ти начинание.
Нива Работиш ли наъсн на нива, очаквай радост или берекет в къщата си. Гледаш ли отстрани как другите работят, ще чуеш лоши приказки за себе си. Зелената нива насън означава щастие, запустялата те предупреждава, че ще те изпреварят в работата.
Нимфа Ако сънуваш нимфа, ще се влюбиш нещастно и то за цял живот. Ако нимфата пее или танцува, ще се скараш с любимия за дреболии.
Нисък Ако сънуваш нисък човек, ще загубиш уважението на колегите си заради колебливия си характер. Бъди по-целенасочен и прям.
Нова година Ако сънуваш, че посрещаш Нова година, в най-скоро време цялото ти семейство ще се събере на празник. Сънят ти може да значи и успех на всяко ново начинание, който зависи само от теб.
Нож Ако намериш насън нож, не се доверявай на никого. Ако купуваш нож, финансовите ти дела са много зле. Ако се оглеждаш или само пипаш нож, в службата ти ще се вдигне голям скандал. Сънуваш ли, че си се порязал, ще носиш жалейка. Ако ти подава нож непознат човек, значи, че ти е лъжлив приятел. Ако не го познаваш, се пази от колегите си: сред тях има много двулични хора.
Ножица Сънуваш ли, че режеш нещо с ножица, в най-скоро време ще получиш много добър съвет.
Нокти Режеш ли ноктите насън, ще изпуснеш късмета си. Ако сънуваш, че ноктите ти са пораснали много, ще придобиеш нещо или ще имаш печалба. Сънуваш ли ярко лакирани нокти, очаквай да преживееш срам или неприятна за теб ситуация.
Нос Ако си бършеш носа насън, ще се отървеш от големо досадници.
Носна кърпа Носната кърпа насън е предупреждение, че ще се разделиш с любимия.
Носене Ако носиш насън каквото и да е, настъпват трудни времена. Колкото товарът е по-голям, толкова по-тежко ще ти бъде.
Нота Сънуваш ли нотни листове или видиш написани ноти, ще се изпълнят всичките ти желания.
Нощ Присъни ли те светла нощ, чака те дълъг и честит живот. Ако нощта е тъмна, ще има развод във фамилията ти или скандал между роднини за наследство. Ако нощем луната и звездите ту се показват, ту се скриват, бъдещето ти е доста неясно. Бурна ли е нощта, ще изгубиш материални блага, за които си работил упорито. Ако се луташ насън в нощта, няма да излезеш скоро от тежкото си положение. Сънуваш ли често нощ, здравето ти е засегнато и скоро ще лекуваш нервно заболяване.
Нощница Обличаш ли наъсн нощница, трябва да внимаваш: очаквате голям провал в работата. Ако събличаш насън нощницата си, те чака успех в работата. Ако видиш насън, че нощницата ти е скъсана, в службата ти се създават лоши настроения срещу теб.
Нула Колкото са нулите, които видиш насън, толова са измамните надежди, които таиш. Ако насън пишеш нула, ще преживееш неуспех в новото си начинание, свързано с пътуване. Ако изтриеш или заличиш по някакъв начин нула, ще отклониш нещастията от себе си.
Ням Онемееш ли насън, очаквай похвали, награди и почести.
Оазис Ако видиш оазис насън, предстои ти неочакван успех в област, в която никога не си се чувствал сигурен.
Обесване Ако сънуваш обесен човек, ти предстоят грижи и неприятности.
Обещание Ако обещаеш нещо насън, няма да можеш да го изпълниш в живота си. Ако някой ти обещава, пази се: ще се опитат да те измамят.
Обикаляне Сънуваш ли, че обикаляш нещо, напразно влагаш толкова усилия и старание в работата си.
Обица Ако загубиш обица насън, ще се разделиш с приятеля си, защото той те ревнува неоснователно. Видиш ли обици насън, ще бъде разкрита твоя тайна интимна връзка. Ако сънуваш мъж с обици, си прекалено самолюбив и ще платиш скъпо за това.
Облак Сънуваш ли облаци насън, внимавай: живееш в постоянна заблуда по отношение на хората около теб.
Обор Ако си сънувал пълен с животни обор, те чакат успехи в работата. Ако е празен, ще преживееш неприятности.
Обръч Видиш ли насън обръч, пази се от фалшиви приятели. Ако играеш насън с обръч, ще те измами близък човек, когото не си виждал отдавна.
Обувки Чистите и нови обувки, видени насън, ти обещават новини, които ще те зарадват. Ако обувките са стари и мръсни, те чакат семейни неприятности, а ако не си семеен - ще се разделиш с партньора си. Видиш ли се само с една обувка, ще овдовееш; или ще намериш нов партньор, ако вече си овдовял.
Овен Ако видиш овен насън, ще постигнеш голяма победа над своите неприятели. Купиш ли си овен, в къщата ти ще влезе богатство. Ако го победиш, ще пропуснеш голям шанс. Убиеш ли овен - очаквай тежки дни. Ако видиш насън черен овен, семейството ти ще бъде споходено от голямо щастие.
Овца Намериш ли изгубена овца насън, те очаква голям късмет при избора на брачен партньор. Видиш ли овца с агне, твоите деца ще имат чудесно бъдеще.
Овчар Ако се сънуваш като овчар, очаквай гости.
Огледало Ако сънуваш, че се гледаш в огледало, ще се жениш. Сънуваш ли, че си счупил огледало или че държиш парчета от него, очаквай грижи и беди в семейството си.
Огнище Сънуваш ли, че готвиш на огнище, най после ще имаш свой дом. Ако сънуваш, че палиш огнище с борина или поливаш живи въглени с вода, някой те обича тайно и горещо.
Ограда Прескочиш ли ограда насън, ще преодолееш някакво препятствие. Ако си се спрял пред ограда, имаш нерешен проблем.
Огън Запалиш ли огън насън, ще промениш семейното си положение.
Окови Сънуваш ли окови, това е знак, че не си самостоятелен. Ако млад човек сънува окови, това означава, че го чака сватба.
Олово Ако лееш насън олово, ще ти се падне голям късмет в брака и семейството. Ако видиш оловен предмет или усетиш тежестта му, знай, че някой иска да те сплаши. Щом ореш насън, наяве те чака голям успех в работата. Ако видиш как някой друг оре, ще имаш неприятности в службата, но бързо ще ги преодолееш. Разораваш ли за първи път земя, ще си купиш имот или ще построиш къща.
Оргия Ако си участник в оргия насън, неприятностите и грижите, които те занимават от дълго време, няма да свършат скоро.
Орден Получиш ли орден насън, най после ще получиш признание за заслугите си, но някой ще се опита да ги омаловажи.
Орел Ако видиш да излита орел насън, ще преодолееш неприятностите, които си имал в работата. Ако орелът лети високо, най-после ще се изпълни голямо твое желание. Не успееш ли да хванеш орел насън, ще претърпиш материална загуба. Ако сънуваш орел в клетка, ще имаш неприятности в семейството си. Ако сънуваш орел, който отлита с плячката си, неприятел ще се опита да ти отнеме нещо. Ако орелът долети при теб с плячка, ще получиш неочаквано пари. Ако орелът се спуска стремително надолу, бъди внимателен в постъпките си - някой очаква да сгрешиш. Бял орел насън е обещание за наследство, а черният - загубен завинаги добър приятел, който е направил много за теб. Ако видиш да се бият два орела, ще имаш неприятности около делба на наследство или пари.
Орех Видиш ли орех насън, се намираш в опасност. Ако сънуваш орехово дърво, предстои ти сватба. Ако дървото е без листа, внимавай - очакват те брачни неволи. Видиш ли насън орехови ядки от черупките - ще успееш да осъществиш някакво твое желание. Ако ядеш орехи, ще получиш подарък. Береш ли орехи, чака те щастие в личния ти живот.
Ориз Щом чистиш ориз насън, ще ти се наложи да се занимаваш с дребни въпроси. Ако ядеш ориз, ще те поканят на някакво тържество, където ще ти окажат големи почести.
Оркестър Ако сънуваш свирещ оркестър, в най-скоро време ще съумееш да се справиш с неприятностите, които си имал.
Оръдие Видиш ли оръдие насън или стреляш с него, чака те успех в работата.
Оса Ако я сънуваш, това е лош знак, цял ден ще ти върви зле.
Остров Видиш ли отдалече остров насън, знай, че най-после си намерил своя истински начин на живот или своето признание. Ако си на остров, те чакат прекрасни преживявания.
Отвор Ако го сънуваш, пред тебе нещо се отваря. Ще имаш възможност да припечелиш нещо. Побързай да се възползваш.
Отвращение Изпиташ ли насън отвращение към някого, наяве ще се скараш с него.
Отключване Нов дом.
Отрова Ако ти вземеш отрова насън, ще дочакаш черна неблагодарност за положен труд. Дадеш ли някому отрова, ще получиш хубав съвет. Последвай го. Сънуваш ли, че са те отровили, ще загубиш доброто си име сред приятели. Приготвиш ли отрова насън, плановете ти да навредиш някому няма да успеят. Ако събираш отровни гъби, пази се от неверни приятели.
Офицер Сънуваш ли офицер, ще бъдеш на почит сред хората.
Очи Сините очи насън ти обещават гореща и пламенна любов. Черните ти носят предателство от приятел. Пъстрите очи носят приятни изживявания. Сънуваш ли кривогледи очи, очаквай понижение в службата. Ако те погледнат насън големи и красиви очи и не си спомниш техния цвят, ще имаш щастие и много добро положение в обществото.
Очила Носиш ли насън очила, чака те дълбока и мъдра старост. Купуваш ли си очила, бъди внимателен: има нещо, което не забелязваш и после ще се каеш. Ако си счупиш очилата насън, те чака някаква материална загуба от недоглеждане.
Пазар Ако видиш насън пазар отдалече, ще се заплетеш в някакви интриги. Ако пък сънуваш, че се разхождаш из пазар, ще намериш много нови приятели и съмишленици за делото, което си започнал. Ако купуваш или продаваш нещо на пазар насън, трябва да си мериш приказките пред чужди хора.
Палма Ако насън видиш палма, те чака неприятно пътуване. Насън палмовото листо означава, че имаш користни приятели.
Палто Ако си купиш или носиш ново палто насън, в живота те чака сигурност и богатство.
Паметник Ако гледаш насън паметник или седиш в подножието му, помисли: отнасяш се лекомислено към първите белези на остаряването си. Ако видиш собствения си паметник, си спомни, че самолюбието е погубило немалко хора.
Панталон Ако си купуваш или шиеш панталон насън, ще започнеш да държиш сметка за дребни и незначителни разходи.
Парашут Сънуваш ли парашут, който се спуска към земята, или че го събираш, ще чуеш лоши вести, които много ще те натъжат. Ако се видиш насън като парашутист, ще се наложи да ходиш при почти непознати хора.
Пари Дават ли пари насън, ще претърпиш големи материални загуби. Ако сънуваш, че имаш фалшиви пари, ще те предаде твой близък приятел. Ако намериш пари насън, опитай щастието си в някаква хазартна игра. Ако броиш пари насън, наяве ще получиш материална придобивка. Ако сънуваш, че си изгубил пари, ще се провали някакво начинание, на което си разчитал много. Ако даваш пари насън, ще ти дават пари или ще ти върнат стар дълг. Ако вземеш пари назаем, по-добре не започвай работа този ден, ще имаш неприятности. Златната пара насън означава беди или клюки по твой адрес. Сребърните монети вещаят шанс в търговията или добри и верни приятели за съдружници.
Парк Ако се разхождаш насън из него, предстои ти спокоен и щастлив ден.
Паспорт Ако сънуваш, че си вадиш паспорт, очаква те пътуване и доста дълъг престой в чужбина. Ако загубиш паспорт, ще имаш големи грижи и неприятности.
Паяк Ако видиш насън паяк, ще те предадат приятели. Ако го убиеш, ще имаш шанс и ще изпревариш конкурентите си. Ако сънуваш паяжина, ще се опитат да ти предложат нечестна сделка. Чистиш ли паяжина насън, ще се отървеш от лоши хора.
Пеперуда Хванеш ли пеперуда насън, ще преживееш щастливи, но краткотрайни мигове.
Перде Ако сънуваш, че окачваш пердета радвай се - най-после ще имаш подреден собствен дом.
Перо Ако видиш или държиш перо насън, или пък украсяваш с него нещо, ще имаш дребни ядове и грижи за това, че обичаш да се хвалиш и преувеличаваш нещата.
Пет Видиш ли насън числото пет, бъди сигурен, че имаш много добри и сговорни приятели.
Петел Ако го сънуваш, че кукурига, ще получиш новини. Ако гониш петел, болест ще сполети мъж от семейството. Ако ядеш насън петел, ще се скараш с някого.
Пещера Сънуваш ли, че се намираш в пещера, ще се опиташ да се скриеш от хората, защото не си успял да запазиш някаква тайна. Ако видиш животно да излиза от пещера, не се страхувай, продължавай започнатото дело.
Пиано Сънуваш ли го, ще имаш добър и сигурен брак.
Пиене Ако ти се пие насън, ще ти се случи някаква неприятност. Ако пиеш от хубава чаша, чака те щастие. Пиеш ли невъздържано, значи, че някой не се съобразява с твоето мнение. Ако пиеш някаква мътна течност, те очаква болест. Ако течността, която пиеш е бистра, съдбата ще бъде благосклонна към теб.
Пикаене Ако пикаеш насън, ще се освободиш от грижи и неприятности.
Пирон Ако го държиш или забиваш насън, ще ти се наложи да вземеш спешно решение по въпрос, от който зависи бъдещето ти.
Писане Знак за добри вести.
Писмо Ако получиш писмо насън, наяве те чака голяма печалба. Ако четеш писмо, бъди сигурен, че хората около теб ти се доверяват напълно. Изгубиш ли писмо, чакай лоши вести - някой ти готви неприятна изненада. Ако сънуваш, че гориш писмо, няма да можеш да скриеш някаква тайна. Ако запечатваш писмо - пази тайните си по-добре.
Пистолет След сън с пистолет те очаква победа.
Пиянство Ако се сънуваш, че си пиян, съдбата ще те закриля.
Плаж Ако сънуваш плаж, те очакват радостни новини и хубаво пътуване.
Планина Ако се луташ из планината насън, ще имаш трудности и неприятности. Ако се спускаш от планината, ти си малодушен и мекошав човек. Ако се сънуваш на планински връх, чака те успех. Ако се катериш по планина, ще постигнеш желана цел и хората ще те уважават за това.
Платно Ако го сънуваш, ще влезеш завинаги в много богат дом или ще получиш наследство.
Плач Плачеш ли насън, наяве ще имаш голям късмет. Ако видиш как плаче друг, тъга и мъка ще стигнат някого от твоите близки.
Плетене Ще имаш разправии заради казани думи.
Плешивост Ако оплешивееш насън - пази се, защото това значи лоша болест, а понякога и смърт.
Плик Ако сънуваш бял плик, чакай добри вести. Ако е цветен, крият нещо непочтено от теб.
Плуване Ако плуваш насън, значи, че ще преодолееш някакви пречки.
Плъх Сън с него вещае неприятности и материални загуби.
Плюене Ако плюеш някого насън или някой те плюе, очаквай успех.
Победа Постигнеш ли победа насън, радостта ти ще бъде кратка.
Погребение Ако присъстваш насън на погребение и си тъжен, ще се радваш. Ако погребваш някого насън и го оплакваш, няма да се разделиш с него дълго време. Чака те дълъг и честит живот, ако сънуваш собственото си погребение. Ако се веселиш на погребение, ще получиш вест за болест и смърт.
Подкова И насън, и наяве тя означава щастие.
Пожар Ако сънуваш голям пожар, ще се оплетеш в интриги, но всичко ще свърши добре. Дори ще извлечеш полза за себе си. Ако пожарът е в къщата ти, близките в семейството ще имат разправии, може би ще се стигне до развод. За несемейните това означава радост и веселие.
Поле Сънуваш ли пусто поле, те чака глад и беднотия. Ако полето е обработено и пълно с хора, ще намериш изгодна работа и ще получиш добри пари.
А Б В Г Д Е Ж З И К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ю Я
• Съновник
• Трепетник
• Прогноза за година
• Избрани суеверия
• Как да познаваме времето
• 130 признака за вашия характер
• Езикът на жестовете
• Лъжецът се познава по гласа


  Забавни тестове


Оптимист ли сте?

Имате ли чувство за хумор?

Разсеяни ли сте?

Проба за начинаещи милионери!

Лесно ли ви свалят?


  Случаен виц


   `Баба му на Иванчо пече ракия. Иванчо се мотае покрай нея.По едно време скивал под полата черно с червено.
    -Бабо, какво е това чврното между краката ти?
    -...м-м-м-м...изцапах се от казана!
    -А какво е червеното в средата на черното?
    -...дядо ти ме удари с брадвата!
    -да го еба в гъза, право в пичката те е улучил!
oще от fun.vratza.com
Lady-bg.com | Промоции | TV box | Хороскопи |SSD цени | Избор на фотоапарат| Размисли | Най-доброто за цената | MMTV.bg
1998-2024 Враца On-Line. Някои права запазени.