Как да изберем SSD?
Търси в:      
   Враца On-Line
   За дома
   Справки и услуги
   Коли
   семейство
   Образование
   други
   Компютри и Интернет
   Отдих и туризъм
   Бизнес и финанси
   Здраве
   Спорт
   Регионални сайтове
   Хоби и развлечения
   Лични страници
 
Какво ново
Добавяне на сайт
Контакт с нас
Вижте още
Телевизори
Монитори
Справочник Враца
За колата
Оптимален избор
На море
  Враца On-Line   Телевизори   Форум   Интересно   Най-доброто   Котки   Проверка   За децата   За мъжете   Списание за жената
 
Овен Везни Телец
Скорпион Близнаци Стрелец
Рак Козирог Лъв
Водолей Дева Риби
Вашият характер според японския хороскоп. Съчетание с партньор.
Въведете Вашето име, рожденна дата и пол

Езикът на жестовете

Известно е, че когато хората общуват помежду си и си обменят информация, само 7 на сто от нея се предава с думи, 38 на сто - чрез интонации и модулации на гласа, и 55 на сто - чрез жестове. Думите информират, жестовете допълват думите, а понякога и ги заместват. Жените по-добре разбират езикът на жестовете. Те придобиват този си опит при отглеждането на малките си деца.

  Някои жестове са общи за всички народи. Навсякъде усмивката означава добро настроение, сбърченото чело издава грижите, а повидгнатите рамене говорят за неразбиране, недоумение, незнание.

  Още Фройд е забелязал, че думите значат едно, а жестовете - друго. Той е стигнал до извода, че жена, която при разговор с него си играе с пръстена си - изважда го от пръста си и отново го слага, всъщност е недоволна от съпружеския си живот, макар да твърди в същото време с думи, че всичко е наред.

1. Хората със силен характер слагат ръце в джобовете и само палците остават навън. Когато по същия начин слагат ръце в задните си джобове, искат да скрият амбициите си. Ако жена направи такъв жест, това означава, че тя е личност, която решава всичко сама. Човек, който слага в джобовете си само палците, често има навик да се люлее напред назад. А присъствието на такъв човек се дръжте напълно естествено, спазвайте дистанция, не бъдете много доверчив към него, но и не провокирайте.

2. Преплетените пръсти и допрените длани пред тялото са жест, който свидетелства за враждебност. Колкото по-високо са вдигнатите преплетените пръсти, толкова по-малко вашия събеседник е съгласен с вас.

3. Почесването по врата е признак на недоволство. Когато някой си потупва врата с длани или го поглажда, в повечето случаи той лъже или изобщо е злобен човек. Ако лъже, той си гледа същевременно и обувките. Понякога този жест означава скука и досада от партньора.

4. Прекръстосаните крака значат голяма плахост. Този жест е типичен за жените. В такива случаи трябва да сте много внимателни и тактични в разговора си с такъв партньор. Ако промени позата си, значи сте го убедили в нещо.

5. Прикритите уста с ръка означават фалш. Този жест издава човек с лъжлива същност.

6. Пръстите в устата са липса ан самочувствие и самоувереност. Понякога вместо пръст в устата се поставя цигара или химикалка. С такъв човек трябва да се разговаря спокойно, бавно и разумно.

7. Кръстосаните ръце и крака са недоверие. Вашият събеседник не вярва в това, което му казвате.

8. Ако едната ръка преминава пред тялото и държи другата, това е отбранителен жест. Този жест се среща най-често там, където се събират непознати хора. Ако по време на разговор човекът си сменя позата, значи сте спечелили симпатиите му.

• Съновник
• Трепетник
• Прогноза за година
• Избрани суеверия
• Как да познаваме времето
• 130 признака за вашия характер
• Езикът на жестовете
• Лъжецът се познава по гласа


  Забавни тестове


Добре ли се справяте с парите?

Каква е любовната ви връзка?

Разсеян човек ли сте?

Гастроном ли сте?

Самоуверен ли сте?


  Случаен виц


   Шефът на мутрите казал:
    - Момчета, довечера отиваме на прием. Искам да се облечете прилично. И понеже ви е беден речника, за да не правим лошо впечатление, каквото кажа аз вие ще кажете нещо близко до моето.
    Отиват вечерта и на входа на залата ги посреща управителя на хотела.
    - Добър вечер господине -обръща се той към шефа на борците- вашето име?
    Шефът мислил, мислил и казал:
    - Граф Игнатиев.
    Единият от борците си спомнил, че трябва да каже нещо близко и се представил:
    - Площад Славейков.
oще от fun.vratza.com
Lady-bg.com | Промоции | TV box | Хороскопи |SSD цени | Избор на фотоапарат| Размисли | Най-доброто за цената | MMTV.bg
1998-2024 Враца On-Line. Някои права запазени.